Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan de´va´modevåg?

Bland skräp naken trådrullen låg:
- Förr var det full rulle vart man såg!
Nu helt annan stil
absolut ny profil...
Nu ej en tråd, på ens kropp, så´nt båg!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2022-06-30 19:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Precis vad behövde där jag, ibland tar tiden själv ett tag, en värmens slag kan få, bara om tiden nu ville gå, regnet kan väl komma ett slag?
2022-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt