Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


964. FOKUS ... POKUS



1.ytterligare en miljard
och samanlagt det är 2
miljarder åt Ukraina!

2.Wow,vilket engagemang
av splitoenighet på bekostnad
av folkets plånböcker!!!

3.PoffFF!PaffFF!och människors
små drömplaner flyger ej
till RYMDEN bara på en fåfänga!

4.VILKET #FOKUSPOKUS#
///släkten är värst?\\\
GÖMMER SIG I DET LANDET
som knuffar andra folk
i slavars järnbojor?

5.Sicksack galopmaraton hjälper
icke till politiken för att
undvika från UNIVERSUMS
fallande antika-stenblok!

6.Och generellt sett
vem är makthavare,
NATO+EU=med destruktiv $$$
utan resten av *FOLKMASSA*?

7.Hoppas att vår*SVENSKA KRONA*
ÖVERLEVER alla TIDENS påtryckningar!!!

PBF




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-30 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP