Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Som droppar
av rosenvatten
mot min varma
kind...

Som beröring av
svalka mot min
brända kropp...

Som balsam
och bot mot
min trötta
själ...

Du har allt jag behöver...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-30 21:52



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Man känner omtänksamheten i denna dikt :)
2022-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn.
2022-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP