Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stavhopp (Min kamp 2.22)

Stavhopp!

Hopp med stav.

Det borde inte gå.

Ändå går det.

Hopp utan stav.

Bara hopp.

Det måste gå.

Också.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-06-30 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP