Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan klockan fortfarande tickar

Det var dags för baggarna att gå med fåren, herden släppte fem baggar till hjorden, men antalet får var fem.
När fem baggar försökte älska fåren samtidigt, förde de sin undergång eftersom de otrogna skoningslöst gick in i varandra.
Resultatet blev att de var så utmattade att de alla fem kollapsade innan de hade en chans att para sig.
När herden tog upp kniven ur fickan hörde han ett horn nedanför.
De som kom var slaktarna i staden.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-07-01 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP