Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självmord

En grupp eliter gick samman och bestämde sig för att begå masssjälvmord.
De lämnade inte en man på en sten på berget, när de plötsligt drog bollen åt sidan hoppade de från klippan.
Nåväl, vad gjorde herden i byn, som hade gäckat sina hjordar?
Om du hade stannat i byn och överlevt din boskap, farbror.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-07-01 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP