Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
språk för dig som saknar språk


Olmapoo

Momji momji mjul
Tittri fnittri fnull
TAKATAKATRULL
Gummrigummrikul
Omlivomlimjune




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-01 06:39



Bookmark and Share


  Minkki VIP
intressant med labialer och mjuka vokaler före det aggressiva TAKATAKATRULL, det triggar minnet av i den finska barn(vagg?)visan tukutuku lampaitani
2022-07-07

    Lena Staaf VIP
Gullig text som skulle funka för att vagga ett barn till ro.
2022-07-01

  Blomma-Stjärna VIP
kul - som en barnramsa, jag minns och ändå inte får fatt i....
2022-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP