Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under andra världskriget var där en 'jycke' som inte trodde att det var herr H. som satt vid makten och lekte stygga leken. Utan en dubbelgångare, för beteendet blev som förbytt, likt en som 'såg i syne' och hans idol satt på 'annan ort'.


Om jag skulle vara på





Om jag hade radion på
skulle jag kanske inte sjungande gå
leka ta fatt i skugga och ljus
gå vilse bland gata och hus




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-07-01 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP