Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte en dikt direkt men ville skriva av mig lite..


FARVÄL ÄLSKADE SYSTER...

Sov gott bland mjuka moln
Vaka över mig från skyn

Minns ditt leende
Din röst
Din kärlek.

Tomheten som gör ont
Ensamheten
Tårarna

Vem ska jag nu krypa upp intill o gråta?
Vem ska nu trösta mig ?

Älskade syster
Nu slipper du lida mer

Nu är de min tur att lida..

Vi ses i Nagiala...




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-01 11:57



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så fint du har skrivit.. beklagar verkligen förlusten
2022-07-02

    Askanden
dikt lenare än molnen där uppe.

beklagar.

är själv i sorg, en månad har gått och det har lättat en del.
2022-07-01

    Esa Salomaa
bra att du bearbetar sorgen. Längtan kommer bra fram.
2022-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om syskonkärlek.
2022-07-01
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin