Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Märkligt så det kan bli. Har på en cd med Billy Joel, men man kunde tro att det var Robert Zimmerman, mer känd som Bob Dylan. Låter precis som det skulle gå att förväxla. En skillnad är förstås att B. J. kan sjunga.


När en vän till mig...




...vill gå på en föreställning med en scen
komiker. Så följer jag förstås med.
Hemma kan jag inte sova, men väl där,
omgiven av idel främlingar.

För att slippa höra vad den på scenen
närvarande säger och nog pratar om,
brukar jag ha hörlurarna på huvudet.
I dem har jag opera på litet lågt sådär.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-02 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP