Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyr

Jag hittar
alltid tillbaka
från havet,
mina danser
över vågorna
så nära himlen
Världen väntar
på stranden,
blinkar leende
som en fyr
över djupet
och tystnaden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-01 12:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint poetiskt
Bokmärkes
2022-07-01

  Blått Norrsken VIP
Vackert i fin samstämd rytm .
2022-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta