Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruset



Kosmiska trådar
i en ensam rymd
Långt från sanningen
som påminner om
min ungdom
när allt var lätt
att glömma
Dessa minnen
från en osäker relation
kommer tillbaka
när vi  kommunicerar
utan att förstå
våra rop på hjälp
och vårt beroende
av varandra
som vinglaset
i handen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-07-01 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP