Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är allt

Mitt i den levande sommarens
heta famn
I den romerska kalenderns
månad som
bär Julius Caesars namn
vill jag skriva en text

Den ska inte handla om
guld, purpurfärgad kappa
eller lagerkrans
Inte heller om en diktator
och folkets frihetskamp

Det blir bara en enkel text
som vill hylla sommaren
när den är som bäst
Det är allt




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-01 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP