Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God eftermiddag älskade uggla<3


en våt näsduk placeras i frysen


placeras på spisen
som sakta svalnar ner
till normal temp
stod med fötterna i startblocket
redan klockan 5.00
trädgårdsmästarna anlände 7.30
hade först kapat akuta hinder
för de skulle kunna klippa häcken
så kom då lejonet med pumpen
äntligen suckade säckakärran
därpå grattade Nessans matte
vad givande allt blir
då floden rinner förbi

Lejonet berättade vuxna koltrastar
hackas ihjäl av skator
kan vara en ungfågel :(
Måste skriva till kommunen
att jägarna måste decimera
skadedjuren i vår stad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-07-01 14:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
trafikanterna skyr inget de cyklar på övergångsställen
2 gånger har de haft tur
de kan vara tacksamma jag inte går på droger!
polisen behöver sätta fart

2022-07-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP