Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Soldjuret


Vakna med solen
håll dropparna nära hjärtat
bevara och spara
de gyllene dagarna
bygg upp skatten till ett torn
skuggorna blir matta och svaga i solen
som en rännil
sipprar de bort
den sista droppen torkas bort
av solens tunga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-07-01 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP