Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh du kärlek

Jag var inte så gammal
Läraren knöt igen sin hand
"Ungefär så stort är ditt hjärta", sa han
Jag knöt min egen. Tittade på handen från olika håll. Blev fascinerad av jämförelsen

Jag minns pirret i magen
Värmen i bröstet
Det ständiga leendet

Och kärleken till dig fortsätter att växa
Likt universum som expanderar

Hur kan något så stort växa inuti något så litet?




Fri vers av Inspocouplesweden
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-01 15:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En bok kan heta 'med hjärtat i handen', en strand kan veta vad som leker i sanden, ibland kommer en våg in i kroppen, ibland känns det som sista droppen, sommaren är kort sjungs det i sången, även det eviga minnet från just den gången...
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Inspocouplesweden
Inspocouplesweden