Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Handskar


Vi kan bara försöka
göra det rätta
vi kan möta den på gatan
som går med naket ansikte
kanhända aldrig
ville känna luftens beröring
barnet skrek, ur vattnet lyft
och skrek, längtade tillbaka

Vad vet vi om varandra
god eller ond
vem täljde till människan
och blåste sin ande in
Dra på handskarna
höj garden och var beredd
vänta inte på slaget
du ska veta David som dräpte Goliat
kommer inte i lyxbil
utan färdas på en åsna
hånad och förtalad
all sin tid




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-07-01 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP