Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag saknar i livet

Allt jag saknar i livet
det är bara att veta hur man föds,
inte har varit en anspråkslös olycka
liksom döden.
Att leva på jakt efter livets anledning
det är som att inte hitta den perfekta kläder
att klä sig och gå ut naken,
med ensamheten i att födas instängd
till själen som en skugga eller, den
tomhetens konkreta intensitet som
fyller mig med framtiden!
Jag kommer aldrig att kunna förstå
Lobo Antunes tvivel
eller vissheten om Saramago men,
Jag vet att Skaparen inte har några tempel
inte heller kedjor och mänsklighet
Det är något så nytt att inte ens en kattunge...
att dö, kommer att fullborda ensamheten
från födseln!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-07-01 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos