Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rutinerade klokuggla


Tjejerna som klippte häcken
otroligt ögonmått de har
Grannens sax tycks sakna kompass
det sticker upp toviga tussar
Ligusterhäcken blommar vackert
för jag klippte före midsommar
Till glädje för humlor och bin

Ha en fridfull kväll hjärtekram.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-07-01 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP