Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkognito



Tid i ett öppet spektrum
En psykologisk gåta
är det sociala mörkrets
onda cirklar
En påträngande vision
om att lika barn leka bäst
Ett tillstånd av övermakt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2022-07-01 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP