Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuförtiden (Min kamp 2.22)

Tyst och stilla

i sommarkvällen

men i natt

ska det åska och jag 

är rädd för åska och jag 

är rädd för skyfall och jag

är rädd för hetta och jag

är rädd för nästan allt

nuförtiden 

men allra mest är jag rädd

för människor som prioriterar

hat över kärlek

död över liv

och rädsla över tillit

 

jag är rädd

för nästan allt

nuförtiden 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2022-07-01 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP