Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man cyklar

Man cyklar.
Man cyklar 4,3 km upp till stan.
Det står helt klart att så gör man och man känner till vägen och solen skiner starkt.
Man cyklar upp till stan och avnjuter ett
kärt besök på Burger King.
Man ställer cykeln utanför och låser den.
Man beställer ett Whopper Meal som vanligt.
Man har cyklat så att det riktigt sjunger i hela kroppen efter hunger och längtan efter en kvinna, intressant och mångsidig.
Man har cyklat långt och man sitter på Burger King och äter ett Whopper Meal.
Solen skiner starkt.
Okända personer går förbi utanför längs trottoarerna och ser ut att vara på väg nånstans och maten är slut så man går ut.
Man går ut i den starka solen och låser upp sin cykel och man inser att man faktiskt existerar.
Man cyklar en annan väg hem, 5,3 km lång, ekrarna som sjunger, fartvinden och lårmusklerna som gör det de ska helt enkelt.
Inne i skogen springer ett djur som ser ut som en väldigt stor ekorre förbi, mörkröd till färgen.
Man har cyklat, ätit ett Whopper Meal, njutit av den starka solen och fartvinden.
Man låser cykeln, låser upp stugan, känner av en mystisk vibration, och sätter på K-special.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-07-01 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP