Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå oss med solsken

Det bränner och bleker
Torkat gräs osar upp värme och damm
Ingen plats finns utanför naturens obarmhärtighet utan allt som är onaturligt
Allt avdunstar som vatten utanför vatten
Överlev lite till, sommaren är skön för den som är på besök
Låt oss behålla kärnan innan regnet, kölden och isen kommer med sin obarmhärtighet utan allt som är onaturligt...
vore vi också vatten.




Fri vers (Fri form) av Krasa
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-02 01:28



Bookmark and Share


    SarahJaz
"Allt avdunstar som vatten utanför vatten"
-jag är helt tagen av den meningen.
2022-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Krasa

Senast publicerade
Slå oss med solsken
* Se alla