Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blygsam hommage om än inte i form så i alla fall i funktion, till "Flickan i ögat" av Fröding, mästaren!


Eye Girl

Hi girl,
would you be my
eye girl,
not my
on-the-side-girl,
nor my
weep-and-cry
for-times-gone-by-girl,
more like
fly-me-high-girl,
distant-as-the-sky-girl,
imaginary-inner-sight-girl,
while-night-goes-dark-yet-bright
girl.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-02 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP