Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


965.tic...tac...and ...

magisk
larm_arm

tic...tac...

drar blåa nerver
på botten

tic...tac...
I'm AT THE TOP#

förkolnar himlens-
jordiskvatenutrymme...

and cant stop...
:::THE UNDERGROUND
CLOCK/HOOK:::
===
BOTTEN:av-tryck:
klämt inifrån
#CANT DU WRONG#
räknar namn...

=Who said?=

#CYCLOPCYCLONE#
:THE GOLD GLITTER
IS IN MY HEAD!:

waited too long...and
now i have #POWER# finally!
pbf
===========================
WRONG!
Titanic DIDN´t FIND
***JESUS***




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-02 07:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En cykel kan ha sin sadel, en text kan ha sin tadel, en sol kan ha sin himmel, ett rum kan ha sitt vimmel, en park ha sin esplanad, ibland kan en poet göra någon glad...
2022-07-02

  SatansSon
den här var bra. ni lollittor kan till tusen!

2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP