Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

I morgonregnet
Syns inte tårarna

Saknar

Hjärtat har sjunkit
Det känns

Det slår tafatt
Bara tillräckligt

För att hålla kroppen vid liv




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-02 08:08



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tomheten
har fyllts med liv
i din dikt
till hjärtat.
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish