Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CHILI II

Nej, ingenting sägs
svältfödda meningar, vi
drar oss bortom språket
till skogens inre
sida vid sida träffas jag av
hennes blick
- du och jag
och en sval fuktig nos söker
min vänsterhand
inget är gratis
bekräftat
utan
ord




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-02 10:04



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Vackert! Stor igenkänning!
2022-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP