Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakhållet


Känns som någonstans
varifrån
pilen kom
insåg taktisk krigföring
det finns de som gör allt
för käppar i hjulet sätta
då sätter de inte ljuset sitt
under käppan

solen ger dagen möjligheter
som inte gryningen såg
då molngardin över rymden låg

ha en så bra dag du kan klokuggla<3






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-07-02 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP