Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar min avhandling i den här formen, hoppas få godkänt och bli docent så jag kan få möta människorna utan att bli hotad av "få bort mig och istället för att "bara sitta hemma och arbeta för mig själv.


Prövnings-tillståndet.

I min egen avhandling om människans inre värld så är detta så himla svårt att förstå själv, jag läser ingen tidigare vetenskap eller studier från andra som också är intresserade utan studerar mig själv i mitt eget liv och min omgivning där ingår utan att jag kan hjälpa det andra människor på gott och ont lär det mig mycket.

Min analys av en moder som har barnet inom sig det stämmer om man har sig själv barnet inom sig som man tar hand om, ger livet till, så man känner glädje inom sig.

Hm, men om modern också inom sig tror att hon har en tvilling och att hennes dotter är den, då har hon ju "barnet inom sig fast nu är det två. Samtidigt är hennes barn en egen individ med en egen kropp och själ. Men det ser inte modern, hon kan inte bekräfta sin dotter, kan inte, därför känner sig barnet (det riktiga) sig osedd oönskad och mår så dåligt, blir vuxen inom sig och känner sig utanför i sin omgivning för hon finns ju inte egentligen.

Modern har nu två barn inom sig.

Den ena blir en sjukdom för den ska inte vara där.

Och modern beklagar sig för alla som undrar hur hon mår att hennes dotter gör henne så illa, är så sjuk och förstör för henne, får samhället att ta bort den riktiga dottern från henne och inför den resan har modern sagt så mycket illa om henne så det finns inte en möjlighet att för dottern att få omgivningen förstå sanningen.

När jag lär mig själv låter jag orden komma ur mig under koncentration och det är arbetsamt så jag tycker verkligen att mina ord är värda mycket i pengar talat.

Men jag är som en fattig student samtidigt som jag är sjukskriven för min status.
___

"Det var en äldre dam som var på mig tidigare och som berättade att många i området hade skrivit på en namn lista för att få bort mig från området att de lämnat in den till hyresvärdens kontor, hon hotade mig med sin käpp och sa att jag var som de andra ungdomarna i Backa Röd då förstod jag att det är ungdomarna som de inte gillar som är de-intelligenta och ska satsas på ungdomar och deras föräldrar.

Den äldre damen sa att hon förstod varför jag inte kunde få något arbete, som att jag var något hon sett i dyngan av detta blå del-område men var de tvungna att komma efter mig och fortsätta få bort mig fast jag flyttade till röda del-området?

Vad är det de vill få bort?

Det är en analys som känns intressant ur ett bostadsområdes perspektiv på den fara som kan bli om de-bittra nu får lov till att slå ungdomarna med sina käppar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-07-02 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP