Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusthuset

Skulle hindra känslan av ruset
Det där som när jag låg där intill dig

Fönstret som var öppet
Den friska luften det dova ljuset
Utanför körde bilar
Du hörde nog också suset

Vi skulle varit tillsammans här i huset
Den kvava luften det dundrande ljuset
I köket var nu lågor
Du hörde nog också bruset

Spisen stod än på
Nu är det rök i hela köket
Snart så brinner hela huset

Skulle hindra känslan av ruset
Det där som när jag låg där intill dig
Vi finns nu dock ej längre
Varken dig eller mig




Fri vers (Fri form) av MWellerstadt
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-07-04 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MWellerstadt
MWellerstadt