Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BAKBUNDEN I BAKGRUNDEN

Bakbunden i bakgrunden

Du aktar dig för spotlightens ljus

Bakbunden i bakgrunden

Du sitter där bland skuggor och grus

 

Du är konflikträdd

Vill inte väcka anstöt

Du ligger lågt

Det blir aldrig någon framstöt

Hur ska det gå?

Vad ska alla andra tycka?

Inte förstå

Inte ta ställning

kan DET va' verklig lycka?

 

 

Bara en existens

i självbedrägeriet

Hörs inte eller känns

i löneslaveriet

Tänk så bekvämt det är

att aldrig stå i stormen

Slippa protesterna

och slippa bryta normen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/7 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-07-02 15:21



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Bra om kompromissfolk i ekorrhjulet.
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP