Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som tror sig förstå



gör det inte alls
vem är villkorslös idag
enbart blommorna
Det är viktigt ta hand om sig själv
inte sitta på stolen för länge
efter 30 minuter reser man sig
och går ett varv runt stolen
tänjer och stretchar
niger och bockar
kunde jag ta bort din plåga
gjorde jag det

mitt liv en mening fått





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-07-02 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP