Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ont kan någonsin hända vår fina familj!

 

Föräldrarnas tvångsmässiga förnekande av barnets livsfarligt utsatta situation.
Det är bra, det är bra, det är för Guds skull bra!
I vår perfekta familj finns inga problem.
Barnet trampar vatten och får kallsup efter kallsup. Dess livsmiljö är prepsykotisk.
Alla känslor som aldrig får komma ut.
Mamma och pappa är mycket omtyckta och respekterade i Pingstkyrkan. Deras barn sitter i garderoben och försöker att bemästra sin panikångest och han vet att det inte är någon idé att berätta för de där som ska föreställa hans föräldrar. Lillebror sitter med sitt gäng och sniffar kontaktlim och dricker mellanöl ute i skogen. Tillvaron är alldeles upp och ned men föräldrarna är euforiska efter gudstjänsten. Livet är så där obeskrivligt underbart och vilka kristna, snälla, välmående och lyckade barn vi har. Ingenting ont kan någonsin hända oss.
Den älskade sonen har fått tag på fentanyl och sobril som han sköljer ned med rödvin. Han har samtal med sin döda syster, hon som ställde sig på tågspåret för ett år sedan. Pappa misshandlar mamma systematiskt men mamma ser så glad ut. Ingenting ont kan någonsin hända vår kristna perfekta familj.
Sonen är flummig och lyssnar på KISS i en helt annan värld. Lillebror skär sig i armarna med ett rakblad ute i skogen. Situationen i den fina familjen är harmonisk och på alla sätt och vis välartad för alla har lämnat sina liv till Jesus.
Jesus som älskade alla barnen. Pappa har 5 sexuella förhållanden med tonåriga tjejer.
Det är så fantastiskt skönt att vara människa!
Alla icke-kristna människor kommer att
hamna i helvetet och brinna där för evigt!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-07-02 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lyckas fånga ångesten och den hemska tillvaron på ett bra, men skrämmande sätt. Man riktigt längtar till avsnittet då han inser att familjen är större och viktigare (viktigasts och störst) än gubben i boken. Om han någonsin vaknar upp ur den dvala han skyller på en gud (men som egentligen är hans egen person), tror jag att han ser er alla. Och att flera trasiga själar beror på just honom. Trasigast är han själv. Kärlek till dig om det är realism.
2022-07-02

  Lottie Ålhed VIP
En ruggig historia som berör
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP