Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fisketuren


Sitter i en roddbåt låter båten driva
har lagt årorna till vila
kring båten krabba vågor mumla
ett metspö håller min hand
sitter hela natten väntar på dagen
på dagen väntar jag på natten
medan vita fåglar flyger fram och tillbaka
det gör ont växa upp i törnesnår
törnen rispa skinnet rött
och kardborrar sover
bland hårband och flätor

Visst kunde jag ljuga som andra
men driven till sanning
var lögn inte min tuva






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-07-02 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP