Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skyller på värmeböljan den sjå.... Den får mig ut på äventyrs jakt gå... Har sett en del gamla avsnitt med Helgonet, huvudpersonen spelade James Bond litet senare. I ett avsnitt med Helgonet talar skurken om Goldfinger...


Meningar med rim, rimliga meningar






Hörde göken en näpen dag
sist jag hörde den gol i Prag

sänk så fåglar kan en narra
en gran kan mest inom hus barra

en simkunnig sågs i en kanal med fe
det var nog en vanlig kanal-je




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-02 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP