Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datorn



Elektroniska intimiteter
i mjukvaran
Allt sker med precision
Min robothjärna
accepterar impulserna
Alla dimensioner
av programvaran
skapade av fantasin
blir en realitet
En modern variant
av tiden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-02 17:34



Bookmark and Share


  Charles Abrams
Den här!
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP