Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rock monstret

Så trött på alla clowner här
som skrattar rått
när hela skiten brinner


jag har en tank bensin
jag kör inatt
jag behöver fylla mina händer med dina
fasta bröst just
nu ikväll, ikväll


du säger du står vid visionerna
men du säljer allt runt hörnet
en idiot
förblindad politik i ett
fattigt land

jag slår ner ackordet här
det vibrerar och exploderar
i ditt kön
precis så skönt

ta oss nån annanstans
där vi bygger upp någonting

riv bygg upp

jag har en tank bensin
jag kör inatt
jag behöver fylla mina händer med dina
fasta bröst just
nu ikväll, ikväll




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-07-02 17:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Toppartist!
Ett underskattat album: "Rock'n'Roll Heart".
2022-07-02

  Koloristen
Reed rules!
2022-07-02

  Larz Gustafsson VIP
"Bensin i blodet"
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal