Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarskrivövningar: 12. Skriv en scen där någon väldigt gärna vill bli omtyckt av ett djur men inte lyckas, och funderar över varför.


Gräsandens säsong

Jag står med min tuta
Vill gräsänder skjuta

SJU! - SJU! - SJU! - SKJUTA!

Jag locka dem vill
Men mycket ska till
De vet vem jag är
Jag träffat dem här
Jag står med min tuta
Min lockpipa tjuta:

TJU! – TJU! – TJU! – TJUTA!

Jag sett dem betäcka
Och honan själv häcka
De aldrig haft bo
Av kärlek och tro
De vet att jag skjuta
Och lärt sig min tuta!

TU! - TU! - TU! - TUTA!




Skapa | Skriva av Roggebogge VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-07-02 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP