Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu heter det "coliving"




Jag minns vad vi kallade det.
Vi sa att vi bodde i studentkorridor.
Vi sa att vi bodde i kollektiv.
Vi sa att vi bodde ihop.
Vi sa att vi var sambo.
Vi sa att vi var ett gäng som flyttade ihop.

Now it´s something totally different.
So different that there´s no name for it
in Swedish.

Nao its kåld kolivving.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-02 19:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Amerikanisering av språket. Lite sorgligt. De andra orden var bättre.
2022-07-03

  Lottie Ålhed VIP
Intressant dikt.Humoristisk på något vis likaså.
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP