Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten

Det var en poet från Östersund
som tog en tur på Gröna Lund
där sattes han i en bur
för en tur
så hjärnan nästan skaka loss
sen skrev han dikter engross




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-02 20:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kul dikt med bra tips om inspirationen sviktar!
2022-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP