Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ



Ett elistiskt band
spänner i atmosfären
med intensiva
vibrationer
i huvudet
Likt en marionett
hänger egot
på en scen
med vidhängande
kulisser




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-07-02 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP