Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra själar

Jag blir kär i vackra själar
Jag blir kär i vackra världar,
Som jag ser i andras ögon
Jag blir kär i utmaningar,
Det omöjliga, förbjudna,
Och underbara
Långt ifrån det uppenbara,
Välsorterade, oförstörda
Men hjärtan som skenar iväg,
Och går sin egen väg
Utan att se sig om.




Fri vers (Fri form) av Eveliana
Läst 61 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-02 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eveliana