Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyresvärd


Det ogästvänliga nästets skepnad

innehållslöst mörker stirrandes genom håligheterna
En Illvilja sipprar ut från det ogästvänliga nästet
Ibland syns en demonisk skepnad
En självförgudande parasit

Orons ständiga tillvaro då åskknallar berövad förvarning kan uppstå på den minerad gårdsplanen

På andra sidan andhållningen ligger kraftsamlingsplatsen




Fri vers (Fri form) av Jag Alvar
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-02 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag Alvar