Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt (Min kamp 2.22)

"Ingenting är omöjligt"

finns det dom som säger

men dom som säger så

har fel för det finns

mycket som är

omöjligt; det är omöjligt 

för döda att återvända och

när man själv är död

kommer man inte 

(fast ingen vet säkert)

träffa dom som "gått före"

som man säger och

det är möjligt att

säga vadsomhelst men

allt är inte möjligt och

mycket som är möjligt 

skulle man önska

vore omöjligt. 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-07-02 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP