Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova med dig

Om jag sluter mina ögon
Ligger med mitt huvud mot ditt bröst
Smeker du mig över håret då
Får jag lyssna på dina hjärtslag tills jag somnar

Vill höra dina andetag
Trygga
Lugna

Älskade

Vill vara i din famn




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-03 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish