Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom flötet (Limerick)

Det var en man från Götet
som var lite bakom flötet
laddade ner en dating app
fick då napp
men det var inte skötet




Bunden vers (Limerick) av Kungskobran VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-03 04:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kul dikt!
2022-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP