Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur havet

Ur havet
stiger allt
vi glömt
att vi var,
det böljar
våg för våg
mot stranden
där vi står
i vår väntan
på svar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 113 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-03 12:20



Bookmark and Share


  Koloristen
Ur folkhavet reser sig fågel Fenix och manar till kamp!
2022-07-03

  Hyonu
Jättefin!
2022-07-03

  Peter Vahlersvik
Så kraftfullt enkel i sin skarpa analys till mänsklighetens eviga sökande
2022-07-03

  Kungskobran VIP
Vi kröp upp på land engångs
det kommer bli vår svanesång

Fin havsdikt, gillar
2022-07-03

  Mats Edin VIP
Underbart formulerat
2022-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta