Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psyk spik

Av rädsla för undvikande
undviks undvikande
gör det otäcka
läskiga farliga
och nästan omöjliga
löjligt möjligt




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-03 12:24



Bookmark and Share


  Respons VIP
Finurlig ordlek med allvarlig botten.
2022-07-05

  KYREUS of Sweden
Kanske det, kanske
.....men jag är inte helt på det klara
med det, typ
2022-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP