Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet

Om du blundar
vilken evighet
ser du?
Kommer mörka,
stumma rymder
intighetskvadranter
strösslade med stjärnor,
kosmosdiamanter?
Jag ser bara
ensam skogsväg,
frisk och grön
mörk och djup
flitigt trampad,
utan slut.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-19 16:33



Bookmark and Share


  Hyonu
Fint diktat
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP