Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont i mig

Som osynliga
egg,
rör trauman
mina sköra
vävnader

Lager på lager
skriker
orden ut

Stress penetrerar
ända ut
i fingertopparna
lämnar ingen del
oberörd

Ropen
från en ensam
och tilltyglad
själ

Ropen på läkning...

Livet lämnar
ingen hel
allt lämnar
avtryck
på gott och ont...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-03 20:43



Bookmark and Share


    KarinLovisa
Stark skildring av en smärtad människa.
2022-07-06

  Marita Ohlquist VIP
En tankeväckande text med ett utomordentligt bra avslut.
2022-07-06

  Elinor Sörensson VIP
Smärtsamma ord.
2022-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP